#budgettrip

When in Mcleodganj, don’t miss out on this Tibetan Shows – folk dance and music – in Tibetan Institute of Performing Arts. This cultural center showcases Tibetan cultural stage performances including traditional "Lhamo" which is the local folk opera. Mount View Hotel is situated near Temple Road and is considered as the best hotel in Mcleodganj. For Himalaya facing hotel in Mcleodganj, contact us now!⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ #travel #travelgram #instatravel #tripoticommunity #himachal #Mcleodganj #himalayas #rooftop #dharamshala #travel blogger #travelphotgraphy #budgettrip #budgetravel #natgeotravel #hotel #mcleodganjdiaries #instahimachal #himchaltourism #himachaldiaries #himachali #indrebilehimachal #beautifulhimachal #mcleodganjtrip #monks #dalailama #dalailamaquotes #dalailamatemple


0💬Normal

Taman Tematik Terbaru di Bandung Kiara Artha Park Bandung Baru di buka dan di resmikan bulan Agustus 2019 bertepatan dengan kemerdekaan RI ke 74 Semoga berkah... Aamiin #sadayanatour #sadayanagroup #alishatour #bandungtrip #tripbandung #bandunghirecar #malaysianfollowers #malaysiaig #travelblog #travellog #malaysianig #kualalumpur #melakamalaysia #melaka #putrajaya #selangor #penang #johor #tripbandung #tripmurah #bandung #cuti2 #cuti2bandung #budgettrip #backpackerbandung #backpackermalaysia


0💬Normal

Rotate your phone gais📱 #Singapore #budgettrip #freeplaces


5💬Normal

A short 20-minute walk down the road to Dharamkot will get you to the Tibetan Institute of Performing Arts. If you are looking to learn about exotic cultures, art, song, and dance then a visit to the Tibetan Institute of Performing Arts is a must. The flourishing performing arts school keeps traditional Tibetan music, dance, and opera alive and ever vibrant. If you are looking for hotels in McLeodganj near bus stand, New Varuni House is just for you.⠀ ⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ #travel #travelgram #instatravel #tripoticommunity #himachal #Mcleodganj #himalayas #rooftop #dharamshala #travel blogger #travelphotgraphy #budgettrip #budgetravel #natgeotravel #hotel #mcleodganjdiaries #instahimachal #himchaltourism #himachaldiaries #himachali #indrebilehimachal #beautifulhimachal #mcleodganjtrip #monks #dalailama #dalailamaquotes #dalailamatemple


0💬Normal

Day 3: Aurangabad Budget Road Trip Location-1 : Daulatabad Fort (Devgiri Kills) Climate: mostly cloudy Daulatabad Fort information: Daulatabad, also known as Devagiri, is a 12th-century fort, about 16 kilometres. Considered to be one of the 7 wonders of Maharashtra and a developing tourist spot. The fort had the following specialities: 1.No separate exit from the fort, only one entrance/exit.  2.No parallel gates. 3.Spikes on the gates. 4.Complex arrangement of entryways, curved walls, false doors. 5.Complex arrangement of entryways, curved walls, false doors. TIP: Have a heavy breakfast as it takes a lot of time to explore the whole fort and it's worth exploring. You may also come across peacocks.. There are a lot of of them... Also avoid eating food while in the fort there are many mischievous monkey ready to snatch your snacks. Stay: We had our second night stay in a tent with a camp fire. It was a worth of experiencing. Continue in next post #instagrammer#instatraveller#instatravel#maharashtra_igers#maharashtra_clickers#maharashtratourism#arungabad#fort#daulatabadfort#devgiri#devigirifort#camping#historic#roadtrip#travelmaharashtra#traveldiary#budgetplanner#budgettrip#likeforlikes#shareforshare#aurangabadtourism#ahmednagartourism#snapseed#travelmaharashtra#followforfollow


3💬Normal

#longweekend suggestion #foodfeature : Cafe Angelica Los Banos Laguna A hole in the whole #cafe / #bakeshop that was recently joined by pastry chef MJ Lituco formerly with Waterfront Hotel Cebu City. His unique style coupled with his award winning attitude and dishes is a rewarding experience for those who are up to find this cafe and taste their offerings. Located along the national highway on the way to UPLB just after the old Los Banos town is a quaint little shop just before the Orient The Original Buko Pie. Just sample their fares we can only show so much. The pizza was amazing, or only 250 pesos it was amazingly delicious and affordable. The cheesecake was heavenly. all of their offerings are made fresh at the time you order. Check them out now! #losbanos #laguna #food #foodie #foodtrip #foodporn #foodstagram #pagkainstagram #budgettrip #budgettravel #trip #travel #travelph #foodphotography #travelphotography #pizza #pasta #nachos #ilovephilippines #welcometothephilippines #lifestyleonabudgetph #cakes #cheesecake #bakery #bakeshop #holeinthewall #niche


0💬Normal

💡Lighthouse💡 Mahabalipuram, the historical town, is only about an hour's drive from Chennai. It's easily accessible as state owned buses run all day long between Chennai and Mahabalipuram in addition to which, there are lots of private buses which run on the same route . . The lighthouse is about a century old and is open to tourists for a nominal entry fee of Rs 10.However, there is only one way for climbing up and coming down, which very narrow, thus be careful (specially elders and parents carrying kids). Small spiral stairs give you a head spin 🙆 Though the climb to the top is very scary but it is worth it. Once you reach, the view is spectacular. You get wonderful panoramic views of the entire town and the sea coast from here alongwith cool breeze at the top 🌅 . . Alongwith the lighthouse, there are many nearby sites which can be visited like Shore temple, Mahabalipuram beach and Krishna's butter ball - everything within a walkable distance 🥳 . . #tamilnadudiaries #chennai #mahabalipuramlighthouse #cnntraveller #travel #traveldiaries #travelgram #instatravel #traveltheworld #travellife #trip #adventure #explore #vacation #holiday #travelphotography #instapic #Indiatravels #traveladvisor #beautifuldestinations #offbeatdestinations #wanderlust #exploringglobe #worldtraveler #touroftheworld #globetrotter #instapassport #travelstories #roadslesstravel #budgettrip


0💬Normal

*BAJU RENANG MUSLIMAH ADRA* . . . Selalu kita mesti ada masalah ni kan bila bercuti 👙 Nak mandi swimming pool tapi guard tak bagi mandi sbb baju tak sesuai. 👙 Baju Renang yg ada sekarang slimfit & seksi. Nak share gambar bercuti pun segan🙍 .. Nampak spare tyre 😟 👙 Baju terselak & terangkat semasa berenang... Uiihhh malunya 😥. . . . Nak bercuti ke #pantai atau mandi di #kolamrenang dah tak perlu risau.. Dengan adanya Baju Renang Muslimah dr @deeyanawardrobe muslimah dpt tampil Sporty, Simple & Cantik 😍😍 . . . Kenapa perlu dapatkan Baju Renang dr @deeyanawardrobe ➡ kami akan suggest size yg sesuai ➡ kesemua design kami baju potongan loose ➡1 set 3pcs : baju, seluar & tudung renang ➡ available dari size XS-6XL . . Nak buat tempahan whatsapp 0192748091 atau click je link di bio (fast reply) .. Kita jumpa di whatsapp ya 😍😘. . . #sayajual #bajurenangmuslimahmalaysia #swimmingsuitmurah #muslimahswimwear #trip #familyday #familyvacation #trip #backpacker #budgettrip #muslimahplussize #plussize #sizebesar #bajurenangmuslimahbigsize #fitmalaysia #fitnesslifestyle #malaysia #singapore #brunei #bakini #burkini #deeyanawardrobe #haleemamuslimahswimwear #bellaammara


0💬Normal

*BAJU RENANG MUSLIMAH LIYANA* . . . Selalu kita mesti ada masalah ni kan bila bercuti 👙 Nak mandi swimming pool tapi guard tak bagi mandi sbb baju tak sesuai. 👙 Baju Renang yg ada sekarang slimfit & seksi. Nak share gambar bercuti pun segan🙍 .. Nampak spare tyre 😟 👙 Baju terselak & terangkat semasa berenang... Uiihhh malunya 😥. . . . Nak bercuti ke #pantai atau mandi di #kolamrenang dah tak perlu risau.. Dengan adanya Baju Renang Muslimah dr @deeyanawardrobe muslimah dpt tampil Sporty, Simple & Cantik 😍😍 . . . Kenapa perlu dapatkan Baju Renang dr @deeyanawardrobe ➡ kami akan suggest size yg sesuai ➡ kesemua design kami baju potongan loose ➡1 set 3pcs : baju, seluar & tudung renang ➡ available dari size XS-6XL . . Nak buat tempahan whatsapp 0192748091 atau click je link di bio (fast reply) .. Kita jumpa di whatsapp ya 😍😘. . . #sayajual #bajurenangmuslimahmalaysia #swimmingsuitmurah #muslimahswimwear #trip #familyday #familyvacation #trip #backpacker #budgettrip #muslimahplussize #plussize #sizebesar #bajurenangmuslimahbigsize #fitmalaysia #fitnesslifestyle #malaysia #singapore #brunei #bakini #burkini #deeyanawardrobe #haleemamuslimahswimwear #bellaammara


1💬Normal

*BAJU RENANG MUSLIMAH - BAKINI BY BELLAAMMARA* . . Selalu kita mesti ada masalah ni kan bila bercuti 👙 Nak mandi swimming pool tapi guard tak bagi mandi sbb baju tak sesuai. 👙 Baju Renang yg ada sekarang slimfit & seksi. Nak share gambar bercuti pun segan🙍 .. Nampak spare tyre 😟 👙 Baju terselak & terangkat semasa berenang... Uiihhh malunya 😥. . . . Nak bercuti ke #pantai atau mandi di #kolamrenang dah tak perlu risau.. Dengan adanya BAkini muslimah dpt tampil Sporty, Simple & Cantik 😍😍 . . . Kenapa perlu dapatkan Baju Renang Bakini Bellaammara dr @deeyanawardrobe ➡ kami akan suggest size yg sesuai ➡ kesemua design baju potongan loose ➡ 1 set 4 pcs : baju, seluar, tudung renang & swim socks. ➡ available dari size XS-2XL . . Nak buat tempahan whatsapp 0192748091 atau click je link di bio (fast reply) .. Kita jumpa di whatsapp ya 😍😘. . . #sayajual #bajurenangmuslimahmalaysia #swimmingsuitmurah #muslimahswimwear #trip #familyday #familyvacation #trip #backpacker #budgettrip #muslimahplussize #plussize #sizebesar #bajurenangmuslimahbigsize #fitmalaysia #fitnesslifestyle #malaysia #singapore #brunei #bakini #burkini #deeyanawardrobe #haleemamuslimahswimwear #bellaammara


0💬Normal

*BAJU RENANG MUSLIMAH ZULAIKA* . . . Selalu kita mesti ada masalah ni kan bila bercuti 👙 Nak mandi swimming pool tapi guard tak bagi mandi sbb baju tak sesuai. 👙 Baju Renang yg ada sekarang slimfit & seksi. Nak share gambar bercuti pun segan🙍 .. Nampak spare tyre 😟 👙 Baju terselak & terangkat semasa berenang... Uiihhh malunya 😥. . . . Nak bercuti ke #pantai atau mandi di #kolamrenang dah tak perlu risau.. Dengan adanya Baju Renang Muslimah dr @deeyanawardrobe muslimah dpt tampil Sporty, Simple & Cantik 😍😍 . . . Kenapa perlu dapatkan Baju Renang dr @deeyanawardrobe ➡ kami akan suggest size yg sesuai ➡ kesemua design kami baju potongan loose ➡1 set 3pcs : baju, seluar & tudung renang ➡ available dari size XS-6XL . . Nak buat tempahan whatsapp 0192748091 atau click je link di bio (fast reply) .. Kita jumpa di whatsapp ya 😍😘. . . #sayajual #bajurenangmuslimahmalaysia #swimmingsuitmurah #muslimahswimwear #trip #familyday #familyvacation #trip #backpacker #budgettrip #muslimahplussize #plussize #sizebesar #bajurenangmuslimahbigsize #fitmalaysia #fitnesslifestyle #malaysia #singapore #brunei #bakini #burkini #deeyanawardrobe #haleemamuslimahswimwear #bellaammara


0💬Normal

Yesterday we planed to see outside of Yazd. Sophie from France and I start from Cham village that is a Zoroastrian village completely we saw their Silence Tower (Pic 1) and their old Cypress tree (Pic 2). Then the road conducts us to the beautiful and simple village of Kharanaq (Pic3-7). Sophie took a lot of pictures and was excited to see all the parts of this empty village. We visit Chak Chak and then historical sites in the city of Meybod (Pic 8). The last building than we discover it was Pigeon Tower (Pic 9). The people who were living in the desert defined many purposes for this structure but as Sophie said: “even this tower was completely practical, its texture is very nice!”


2💬Normal

-friends forever- . . . . . Assalamualaikum Rumah Keluarga Hj Omar Sesuai utk penginapan 5-7 orang. Parking utk 1 kereta Cuma 4 km dr Georgetown Hubungi 0194948977 Utk keterangan lanjut. #homestay #homestaymurah #hhomestaybersih #homestaypenang #penanghomestay #jjcm #cuticutimalaysia #budgetholiday #budgettrip#homestayhjomar


0💬Normal

*BAJU RENANG MUSLIMAH ATHIRAH* . . . Selalu kita mesti ada masalah ni kan bila bercuti 👙 Nak mandi swimming pool tapi guard tak bagi mandi sbb baju tak sesuai. 👙 Baju Renang yg ada sekarang slimfit & seksi. Nak share gambar bercuti pun segan🙍 .. Nampak spare tyre 😟 👙 Baju terselak & terangkat semasa berenang... Uiihhh malunya 😥. . . . Nak bercuti ke #pantai atau mandi di #kolamrenang dah tak perlu risau.. Dengan adanya Baju Renang Muslimah dr @deeyanawardrobe muslimah dpt tampil Sporty, Simple & Cantik 😍😍 . . . Kenapa perlu dapatkan Baju Renang dr @deeyanawardrobe ➡ kami akan suggest size yg sesuai ➡ kesemua design kami baju potongan loose ➡1 set 3pcs : baju, seluar & tudung renang ➡ available dari size XS-6XL . . Nak buat tempahan whatsapp 0192748091 atau click je link di bio (fast reply) .. Kita jumpa di whatsapp ya 😍😘. . . #sayajual #bajurenangmuslimahmalaysia #swimmingsuitmurah #muslimahswimwear #trip #familyday #familyvacation #trip #backpacker #budgettrip #muslimahplussize #plussize #sizebesar #bajurenangmuslimahbigsize #fitmalaysia #fitnesslifestyle #malaysia #singapore #brunei #bakini #burkini #deeyanawardrobe #haleemamuslimahswimwear #bellaammara


1💬Normal

Good thing I remember how to use Instagram 😏 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #Baguio #SummerCapital #Philippines #RoyalCessy #Instagram #Black #August #Goals #Trip #Adventure #Princess #SocialMedia #Posting #Unicorn #2019 #Rainy #Casual #Foggy #Posting #BudgetTrip #Friends #BaguioCity #Moldex #Trippin #Food #Travel #Anything #Basic #BeenAWhile #AWhile


0💬Normal

Hotel Mount View fits perfectly for the best hotel in Mcleodganj.⠀ No, we are not boasting about ourselves. ⠀ Be it Location near local sightseeing, Spacious rooms, Free Wifi, free parking, In-Hotel Dining, Clean Washrooms, Breathtaking Mountain Views, Bonfire, Hotel Mount View offers everything you need for a perfect Weekend Getaway.⠀ ⠀ And yes, all this without hurting your pockets.⠀ So tell us what's your criteria for booking a hotel in Mcleodganj?⠀ ⠀ #travel #himachal #travelgram #instatravel #travelphotography #travelblogger #Mcleodganj #trekking #himalayas #traveltherapy #backpacking #budgettrip #weekendgetaway #tripotocommunity


0💬Normal

BUDGET TRIP TO HATYAI GUYS! SIAPA ON??? #hatyai #budgettrip #iceps15


0💬Normal

*BAJU RENANG MUSLIMAH - BAKINI BY BELLAAMMARA* . . Selalu kita mesti ada masalah ni kan bila bercuti 👙 Nak mandi swimming pool tapi guard tak bagi mandi sbb baju tak sesuai. 👙 Baju Renang yg ada sekarang slimfit & seksi. Nak share gambar bercuti pun segan🙍 .. Nampak spare tyre 😟 👙 Baju terselak & terangkat semasa berenang... Uiihhh malunya 😥. . . . Nak bercuti ke #pantai atau mandi di #kolamrenang dah tak perlu risau.. Dengan adanya BAkini muslimah dpt tampil Sporty, Simple & Cantik 😍😍 . . . Kenapa perlu dapatkan Baju Renang Bakini Bellaammara dr @deeyanawardrobe ➡ kami akan suggest size yg sesuai ➡ kesemua design baju potongan loose ➡ 1 set 4 pcs : baju, seluar, tudung renang & swim socks. ➡ available dari size XS-2XL . . Nak buat tempahan whatsapp 0192748091 atau click je link di bio (fast reply) .. Kita jumpa di whatsapp ya 😍😘. . . #sayajual #bajurenangmuslimahmalaysia #swimmingsuitmurah #muslimahswimwear #trip #familyday #familyvacation #trip #backpacker #budgettrip #muslimahplussize #plussize #sizebesar #bajurenangmuslimahbigsize #fitmalaysia #fitnesslifestyle #malaysia #singapore #brunei #bakini #burkini #deeyanawardrobe #haleemamuslimahswimwear #bellaammara


2💬Normal

Senang rasanya saya berada di taman ini, gerbang kemenangan Rusia. Serasa di Paris ya, namun tentunya berbeda. Monumen ini dibangun tahun 1829 - 1834. untuk memperingati kemenangan Rusia pada perang Napoleon tahun 1814 #traveling #travelers #travel #trip #opentrip #budgettrip #holiday #vacation #moscow #rusia #happy #triumphalarchofmoscow #goodview #history #historylover


11💬Normal

.Assalamualaikum Rumah Keluarga Hj Omar Sesuai utk penginapan 5-7 orang. Parking utk 1 kereta Cuma 4 km dr Georgetown Hubungi 0194948977 Utk keterangan lanjut. #homestay #homestaymurah #hhomestaybersih #homestaypenang #penanghomestay #jjcm #cuticutimalaysia #budgetholiday #budgettrip#homestayhjomar


0💬Normal

#TravelwithVISION : Twinning on the Beach. Goa and Sunset Affairs. I shot this image last year when I was out on a RUN at the beach nearby my house. Currents of Excitement runs down our spine when we hear Goa isn't it? Well I was one of those lucky ones to have lived there for 4 months. Presenting 'Goa - Unseen' Experience Goa like a Goan. Stay Tuned ..!!! Details to be out soon..... Follow me @visionbyumang for more details. https://www.travelwithvision.com #Goa #India '18 #RuralTourism #EcoTourism #NoPlastic #SayNoToPlastic . . #Backpacking #Traveller #TravelinginIndia #Traveling #Travel #BudgetTrip #BudgetTraveling #sea #seabeach #sunset #sand #holiday #vacation #camping #_soi #mypixeldiary #natgeoyourshot #indiatravelgram #lonelyplanetindia #tripotocommunity #beautifuldestinations #indiapictures #artofvisuals


8💬Normal

*BAJU RENANG MUSLIMAH - BAKINI BY BELLAAMMARA* . . Selalu kita mesti ada masalah ni kan bila bercuti 👙 Nak mandi swimming pool tapi guard tak bagi mandi sbb baju tak sesuai. 👙 Baju Renang yg ada sekarang slimfit & seksi. Nak share gambar bercuti pun segan🙍 .. Nampak spare tyre 😟 👙 Baju terselak & terangkat semasa berenang... Uiihhh malunya 😥. . . . Nak bercuti ke #pantai atau mandi di #kolamrenang dah tak perlu risau.. Dengan adanya BAkini muslimah dpt tampil Sporty, Simple & Cantik 😍😍 . . . Kenapa perlu dapatkan Baju Renang Bakini Bellaammara dr @deeyanawardrobe ➡ kami akan suggest size yg sesuai ➡ kesemua design baju potongan loose ➡ 1 set 4 pcs : baju, seluar, tudung renang & swim socks. ➡ available dari size XS-2XL . . Nak buat tempahan whatsapp 0192748091 atau click je link di bio (fast reply) .. Kita jumpa di whatsapp ya 😍😘. . . #sayajual #bajurenangmuslimahmalaysia #swimmingsuitmurah #muslimahswimwear #trip #familyday #familyvacation #trip #backpacker #budgettrip #muslimahplussize #plussize #sizebesar #bajurenangmuslimahbigsize #fitmalaysia #fitnesslifestyle #malaysia #singapore #brunei #bakini #burkini #deeyanawardrobe #haleemamuslimahswimwear #bellaammara


3💬Normal

*BAJU RENANG MUSLIMAH ATHIRAH* . . . Selalu kita mesti ada masalah ni kan bila bercuti 👙 Nak mandi swimming pool tapi guard tak bagi mandi sbb baju tak sesuai. 👙 Baju Renang yg ada sekarang slimfit & seksi. Nak share gambar bercuti pun segan🙍 .. Nampak spare tyre 😟 👙 Baju terselak & terangkat semasa berenang... Uiihhh malunya 😥. . . . Nak bercuti ke #pantai atau mandi di #kolamrenang dah tak perlu risau.. Dengan adanya Baju Renang Muslimah dr @deeyanawardrobe muslimah dpt tampil Sporty, Simple & Cantik 😍😍 . . . Kenapa perlu dapatkan Baju Renang dr @deeyanawardrobe ➡ kami akan suggest size yg sesuai ➡ kesemua design kami baju potongan loose ➡1 set 3pcs : baju, seluar & tudung renang ➡ available dari size XS-6XL . . Nak buat tempahan whatsapp 0192748091 atau click je link di bio (fast reply) .. Kita jumpa di whatsapp ya 😍😘. . . #sayajual #bajurenangmuslimahmalaysia #swimmingsuitmurah #muslimahswimwear #trip #familyday #familyvacation #trip #backpacker #budgettrip #muslimahplussize #plussize #sizebesar #bajurenangmuslimahbigsize #fitmalaysia #fitnesslifestyle #malaysia #singapore #brunei #bakini #burkini #deeyanawardrobe #haleemamuslimahswimwear #bellaammara


1💬Normal

McLeod Ganj is a place of revered Buddhist temples and monasteries, meditation and yoga centers, great cultural diversity and exchange, adventurous treks through pine forests, Indo-Tibetan cuisine and Tibetan handicrafts; and above all, it is a pocket-friendly weekend getaway. If you are looking for Himalaya facing hotels in McLeodganj, consider staying at New Varuni House. Our Rooftop Terrace and beautiful views from the rooms will leave you spellbound.⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ #travel #travelgram #instatravel #tripoticommunity #himachal #Mcleodganj #himalayas #rooftop #dharamshala #travel blogger #travelphotgraphy #budgettrip #budgetravel #natgeotravel #hotel #mcleodganjdiaries #instahimachal #himchaltourism #himachaldiaries #himachali #indrebilehimachal #beautifulhimachal #mcleodganjtrip #monks #dalailama #dalailamaquotes #dalailamatemple


0💬Normal

#TravelwithVISION : Any guesses for the next upcoming trip? Next Month? Dates : TBA It's called the hub of party places, countless beach shacks, Perfect Roadtrip Roads and much more, known as one of the world's most popular destinations, Yes you guessed it right, it's 'G O A' Presenting "Goa - Unseen" But wait.... Don't get excited yet..... This will be the most unlikely and unexpected trip to goa that you cannot imagine. So Stay Tuned!!! Now feel. Excited... Yay!!!! Details to be out soon..... Follow me @visionbyumang for more details. https://www.travelwithvision.com In Frame : My Brother @hktofficial (Follow him.... For interesting and crazy posts) #Goa #India '19 #RuralTourism #EcoTourism #NoPlastic #SayNoToPlastic . . #Backpacking #Traveller #TravelinginIndia #Traveling #Travel #BudgetTrip #BudgetTraveling #sea #seabeach #sunset #sand #holiday #vacation #camping #_soi #mypixeldiary #natgeoyourshot #indiatravelgram #lonelyplanetindia #tripotocommunity #beautifuldestinations #indiapictures #artofvisuals


15💬Normal

*BAJU RENANG MUSLIMAH LIYANA* . . . Selalu kita mesti ada masalah ni kan bila bercuti 👙 Nak mandi swimming pool tapi guard tak bagi mandi sbb baju tak sesuai. 👙 Baju Renang yg ada sekarang slimfit & seksi. Nak share gambar bercuti pun segan🙍 .. Nampak spare tyre 😟 👙 Baju terselak & terangkat semasa berenang... Uiihhh malunya 😥. . . . Nak bercuti ke #pantai atau mandi di #kolamrenang dah tak perlu risau.. Dengan adanya Baju Renang Muslimah dr @deeyanawardrobe muslimah dpt tampil Sporty, Simple & Cantik 😍😍 . . . Kenapa perlu dapatkan Baju Renang dr @deeyanawardrobe ➡ kami akan suggest size yg sesuai ➡ kesemua design kami baju potongan loose ➡1 set 3pcs : baju, seluar & tudung renang ➡ available dari size XS-6XL . . Nak buat tempahan whatsapp 0192748091 atau click je link di bio (fast reply) .. Kita jumpa di whatsapp ya 😍😘. . . #sayajual #bajurenangmuslimahmalaysia #swimmingsuitmurah #muslimahswimwear #trip #familyday #familyvacation #trip #backpacker #budgettrip #muslimahplussize #plussize #sizebesar #bajurenangmuslimahbigsize #fitmalaysia #fitnesslifestyle #malaysia #singapore #brunei #bakini #burkini #deeyanawardrobe #haleemamuslimahswimwear #bellaammara


1💬Normal

*BAJU RENANG MUSLIMAH - BAKINI BY BELLAAMMARA* . . Selalu kita mesti ada masalah ni kan bila bercuti 👙 Nak mandi swimming pool tapi guard tak bagi mandi sbb baju tak sesuai. 👙 Baju Renang yg ada sekarang slimfit & seksi. Nak share gambar bercuti pun segan🙍 .. Nampak spare tyre 😟 👙 Baju terselak & terangkat semasa berenang... Uiihhh malunya 😥. . . . Nak bercuti ke #pantai atau mandi di #kolamrenang dah tak perlu risau.. Dengan adanya BAkini muslimah dpt tampil Sporty, Simple & Cantik 😍😍 . . . Kenapa perlu dapatkan Baju Renang Bakini Bellaammara dr @deeyanawardrobe ➡ kami akan suggest size yg sesuai ➡ kesemua design baju potongan loose ➡ 1 set 4 pcs : baju, seluar, tudung renang & swim socks. ➡ available dari size XS-2XL . . Nak buat tempahan whatsapp 0192748091 atau click je link di bio (fast reply) .. Kita jumpa di whatsapp ya 😍😘. . . #sayajual #bajurenangmuslimahmalaysia #swimmingsuitmurah #muslimahswimwear #trip #familyday #familyvacation #trip #backpacker #budgettrip #muslimahplussize #plussize #sizebesar #bajurenangmuslimahbigsize #fitmalaysia #fitnesslifestyle #malaysia #singapore #brunei #bakini #burkini #deeyanawardrobe #haleemamuslimahswimwear #bellaammara


0💬Normal

.Assalamualaikum Rumah Keluarga Hj Omar Sesuai utk penginapan 5-7 orang. Parking utk 1 kereta Cuma 4 km dr Georgetown Hubungi 0194948977 Utk keterangan lanjut. #homestay #homestaymurah #hhomestaybersih #homestaypenang #penanghomestay #jjcm #cuticutimalaysia #budgetholiday #budgettrip#homestayhjomar


0💬Normal

⛲ Apsarakonda - Pond of Angels ⛲ The name is truly justified looking at the beauty and serenity of the place 👼 . . The water is so clean and fresh that you almost feel like jumping into it (and I did 😛 but do not swim for your own safety❌❌) . . This place has my heart ♥️ So quiet and soothing that you can actually listen to the sound of the waterfall and humming of birds . . . Located around 20 kms from Murudeshwar and admist forest makes this place picturesque and a must visit for everyone looking for peace ♥️ . . It was the best part of my entire trip….. Away from the crowd, the place is so secluded, as if, it only invites ppl who seek peace (One can visit the park and beach at Apsarakonda as well) . . PS : Visit during rainy season and in morning / early afternoon to have this entire place to yourself 🤩 The best way to travel in this area is by private vehicle. However, you can use public transport. One can reach upto Honnavar town from Murudeshwar, Sirsi, Gokarna etc and then need to hire an auto to go through the country side mud road. The mud road road will lead you to a temple. From here you will have to walk around 50 meters #weekendgetaway #karnatak #honnavar #murdeshwar #waterfall #statue #shortvacation #waterfallsofindia #karnatakatourism #mangalore #gokarna #apsarakonda #traveldiaries #travelgram #traveltheworld #travellife #explore #vacation #travelphotography #Indiatravels #traveladvisor #beautifuldestinations #offbeatdestinations #wanderlust #exploringglobe #worldtraveler #globetrotter #instapassport #roadslesstravel #budgettrip


8💬Normal

Day 2: Aurangabad Budget Road Trip Location: Ajanta Caves Climate: Sunny Ajanta information: UNESCO World Heritage Site. Approximate 30 caves. The Ajanta Caves are generally agreed to have been made in 2 distinct periods. The paintings in the Ajanta caves predominantly narrate the Jataka Tales. There is a waterfall which can be seen from the top of the mountain known as Saptakunda ( 7 waterfall ). Where to stay: Stay at MTDC resort they have good rooms at a reasonable rate and also have dormitory for group traveller. TIP: There is no ATM near ajanta cave premises so carry cash, as you would be required for the entry fees of the premises and also the caves, shuttle bus charges. Try to go as early as possible as it takes 3-4hrs to completely explore the place. #instagrammer#instatraveller#instatravel#maharashtra_igers#maharashtra_clickers#maharashtratourism#mtdc#ahmednagar#ranjangaon#ashtavinayak#temple#fort#independenceday#aurangabad#ajantacaves#kalamboli#roadtrip#travelmaharashtra#traveldiary#budgetplanner#budgettrip#likeforlikes#shareforshare#aurangabadtourism#ahmednagartourism#snapseed#travelmaharashtra#followforfollow


0💬Normal

*Oppa Gangnam style* Have you ever experienced travelling solo? The solitude can be addictive and liberating, the loneliness can fill itself and the joy of spending time with yourself can be fulfilling. We’ve had a lot of solo travellers (mostly first timers) who’ve loved their experience! Tag someone who needs to take a solo trip now! . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #WanderTrust #SoloTrip #BudgetTrip #SoloTraveller #Solo #SoloFun #SoloTripping #traveltheworld #travelblogger #traveldeeper #travellingthroughtheworld #travelgram #travels #travelguide #travellers #instatravel #travelers #traveleurope #travelling #travelbook #travel_captures #travel


1💬Normal

Cheat day on wednesday! ❤️ #SalazarGetTogether


1💬Normal

The most happening beach festival is here, and #Abhibus will take you there. COVELONG POINT - Surf, Music & Yoga Festival 2019! The surfing festival that cultivates and unearths talents and celebrates music, art and yoga as a way of annual healing on the pristine beaches of Kovalam, Chennai. Of course, there’s just no festival without food! From Italian delicacies and gourmet grills to lip-smacking local fare, eat your way through expertly curated culinary gems at the Surf Fest! And guess what who is going to chill with you at the fest this year? Jonty Rhodes! Here’s a sneak peak of what goes down at the festival. https://vimeo.com/334818078 Plan your #budgettrip to #covelongpoint now with #abhibus #abhibookabhigo Check out best bus and hotel deals.


0💬Normal

The Namgyal Monastery is also known as "Dalai Lama's Temple" as it is the personal monastery of the 14th Dalai Lama. The Tibetan spiritual leader is believed to have his abode at the largest monastery outside Tibet- Namgyal Monastery in Mcleodganj. The serenity and ambiance of this place attract millions of people from all over the world even the ones who do not follow Buddhism. Hotel Mount View is one of the best hotels in Mcleodganj and situated nearby Namgyal Monastery. ⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ #travel #travelgram #instatravel #tripoticommunity #himachal #Mcleodganj #himalayas #rooftop #dharamshala #travel blogger #travelphotgraphy #budgettrip #budgetravel #natgeotravel #hotel #mcleodganjdiaries #instahimachal #himchaltourism #himachaldiaries #himachali #indrebilehimachal #beautifulhimachal #mcleodganjtrip #monks #dalailama #dalailamaquotes #dalailamatemple


0💬Normal

.Assalamualaikum Rumah Keluarga Hj Omar Sesuai utk penginapan 5-7 orang. Parking utk 1 kereta Cuma 4 km dr Georgetown Hubungi 0194948977 Utk keterangan lanjut. #homestay #homestaymurah #hhomestaybersih #homestaypenang #penanghomestay #jjcm #cuticutimalaysia #budgetholiday #budgettrip#homestayhjomar


0💬Normal

*BAJU RENANG MUSLIMAH - BAKINI BY BELLAAMMARA* . . Selalu kita mesti ada masalah ni kan bila bercuti 👙 Nak mandi swimming pool tapi guard tak bagi mandi sbb baju tak sesuai. 👙 Baju Renang yg ada sekarang slimfit & seksi. Nak share gambar bercuti pun segan🙍 .. Nampak spare tyre 😟 👙 Baju terselak & terangkat semasa berenang... Uiihhh malunya 😥. . . . Nak bercuti ke #pantai atau mandi di #kolamrenang dah tak perlu risau.. Dengan adanya BAkini muslimah dpt tampil Sporty, Simple & Cantik 😍😍 . . . Kenapa perlu dapatkan Baju Renang Bakini Bellaammara dr @deeyanawardrobe ➡ kami akan suggest size yg sesuai ➡ kesemua design baju potongan loose ➡ 1 set 4 pcs : baju, seluar, tudung renang & swim socks. ➡ available dari size XS-2XL . . Nak buat tempahan whatsapp 0192748091 atau click je link di bio (fast reply) .. Kita jumpa di whatsapp ya 😍😘. . . #sayajual #bajurenangmuslimahmalaysia #swimmingsuitmurah #muslimahswimwear #trip #familyday #familyvacation #trip #backpacker #budgettrip #muslimahplussize #plussize #sizebesar #bajurenangmuslimahbigsize #fitmalaysia #fitnesslifestyle #malaysia #singapore #brunei #bakini #burkini #deeyanawardrobe #haleemamuslimahswimwear #bellaammara


0💬Normal

Just got home and I feel like I need a vacation from my vacation 😂Here’s the full breakdown of what we spent and how we spent it on our 11 day trip to Greece. A few numbers I want to comment on: We bought a flight and hotel package through Delta Vacations which is the 2200 number you see. Yikes the number for airport taxis😩 we had to take them because we had 3 very late/early flights that had us leaving 1-3am, and the metro doesn’t run at that time. We researched budgeted for it ahead of time. We had a layover in Paris and used Marriott points for the hotel over night. We killed it on the food budget!! So many delicious cheap eats in Athens. And many dishes were huge so we could easily split! We loved Greek food 😍 Final number for the 11 day trip for 2 adults is: $4,393 #debtfreecommunity #debtfreejourney #debtfreedom #debtfreegoals #budgetingtips #budgettraveller #budgettravel #budgettrip #budgetspreadsheet #frugaltravel #travelbudget #travelgreece #travelhacks #financialindependence #financialfreedom #financeblogger


5💬Normal

Urban exploring! What a way to spend the day. On top of these chalk mines, there's a whole forest. How amazing is that? #chalkmine #abandoned #urbanexploration #urbanexploring #tunnels #norfolk #underground #veganonabudget #vegan #norwichvegans #vegannorwich #budgettrip #freedaysout #livelifeontheedge #freefrom #dairyfree #glutenfree


10💬Normal

how to register??? . . . 1. download apps BigPay in appstore/playstore 2. sign up ➡️ enter referral code GT0KUHSWLX 3. follow the steps in the app (they will ask for ic, selfie, etc) 4. topup minimum rm20 (debit/credit card/online banking) 5. wait for verification and the physical card to be delivered 6. activate it and you can see rm20 and extra rm10 in your account later 😍😍🤩 #bigpayasia #bigpayme #GT0KUHSWLX #mycode #airasiamy #airasia #jalanjalancarimakan #vacation #tripbajet #budgettrip #travelaroundtheworld #cuticutimalaysia #sarawakiantraveller #landdayak #dayung


0💬Normal

have you register for BigPay? Get it to avoid paying AirAsia processing fees. Looks awesome & many of the fees are waived for now. Get RM10 if you use my referral code GT0KUHSWLX. Install "BigPay" from PlayStore/Appstore. Purchase AirAsia flight tickets with BigPay, you can get extra discount compared to online banking or credit card. dapat la kurang 6 ke 7 ringgit mcm tu. kalau tmbh luggage lagi, dapat less dari harga biasa 😆 khas buat sesiapa yg menggunakan flight AirAsia. kalau kita beli flight ticket AirAsia, kita slalu bayar processing fees kan. kalau guna Internet banking (per booking) bayar RM4, Malaysia debit card (per pax) bayar RM6, Other debit card (per pax) bayar RM8 and Credit card (per pax) bayar RM8. tapi kalau guna BigPay, tak perlu bayar apa2. free jerr. contoh kalau harga tiket rm99, itu sahaja yg kita perlu bayar. selain elak processing fees, ada lagi kelebihan BigPay. contohnya: - dpat discount prebook check-in luggage & in-flight meal - early access air asia sales - money exchange rate yg rendah berbanding money changer - boleh send/receive money to/from friends tanpa charge - boleh track spending, - kumpul bigpoints bila spend - mcm debit card juga, boleh beli barang kat hypermarket atau bayar bill online atau shopping online, dapat bayar guna bigpay and setiap rm20 spend dapat 1bigpoint. #bigpayasia #bigpayme #GT0KUHSWLX #mycode #airasiamy #airasia #jalanjalancarimakan #vacation #tripbajet #budgettrip #travelaroundtheworld #cuticutimalaysia #sarawakiantraveller #landdayak #dayung


0💬Normal

Shh don't tell anyone 🤫 I'm using BigPay and it’s amazing! It's a powerful app that tracks your expenses and lets you manage your money in real time 💵 More than a boring e-wallet, BigPay comes with a striking blue card that you can use anywhere in the world! When you travel, you only pay the actual exchange rate (same or better than XE). Plus, you save money on AirAsia flights and earn BIG Points. Sign up now - it's completely free. Use my referral code and we'll both get RM10 when you sign up! My referral code: GT0KUHSWLX #bigpayasia #bigpayme #GT0KUHSWLX #mycode #airasiamy #airasia #jalanjalancarimakan #vacation #tripbajet #budgettrip #travelaroundtheworld #cuticutimalaysia #sarawakiantraveller #landdayak #dayung


0💬Normal

*BAJU RENANG MUSLIMAH - BAKINI BY BELLAAMMARA* . . Selalu kita mesti ada masalah ni kan bila bercuti 👙 Nak mandi swimming pool tapi guard tak bagi mandi sbb baju tak sesuai. 👙 Baju Renang yg ada sekarang slimfit & seksi. Nak share gambar bercuti pun segan🙍 .. Nampak spare tyre 😟 👙 Baju terselak & terangkat semasa berenang... Uiihhh malunya 😥. . . . Nak bercuti ke #pantai atau mandi di #kolamrenang dah tak perlu risau.. Dengan adanya BAkini muslimah dpt tampil Sporty, Simple & Cantik 😍😍 . . . Kenapa perlu dapatkan Baju Renang Bakini Bellaammara dr @deeyanawardrobe ➡ kami akan suggest size yg sesuai ➡ kesemua design baju potongan loose ➡ 1 set 4 pcs : baju, seluar, tudung renang & swim socks. ➡ available dari size XS-2XL . . Nak buat tempahan whatsapp 0192748091 atau click je link di bio (fast reply) .. Kita jumpa di whatsapp ya 😍😘. . . #sayajual #bajurenangmuslimahmalaysia #swimmingsuitmurah #muslimahswimwear #trip #familyday #familyvacation #trip #backpacker #budgettrip #muslimahplussize #plussize #sizebesar #bajurenangmuslimahbigsize #fitmalaysia #fitnesslifestyle #malaysia #singapore #brunei #bakini #burkini #deeyanawardrobe #haleemamuslimahswimwear #bellaammara


3💬Normal

*BAJU RENANG MUSLIMAH INARA* . . . Selalu kita mesti ada masalah kan bila bercuti 👙 Nak mandi swimming pool tapi guard tak bagi mandi sbb baju tak sesuai. 👙 Baju Renang yg ada sekarang slimfit & seksi. Nak share gambar bercuti pun segan🙍 .. Nampak spare tyre 😟 👙 Baju terselak & terangkat semasa berenang... Uiihhh malunya 😥. . . . Nak bercuti ke #pantai atau mandi di #kolamrenang dah tak perlu risau.. Dengan adanya Baju Renang Muslimah dr @deeyanawardrobe muslimah dpt tampil Sporty, Simple & Cantik 😍😍 . . . Kenapa perlu dapatkan Baju Renang dr @deeyanawardrobe ➡ kami akan suggest size yg sesuai ➡ kesemua design kami baju potongan loose ➡ syariah compliance. ➡1 set 3pcs : baju, seluar & tudung renang ➡ available dari size XS-6XL . . Nak buat tempahan whatsapp 0192748091 atau click je link di bio (fast reply) .. Kita jumpa di whatsapp ya 😍😘. . . #sayajual #bajurenangmuslimahmalaysia #swimmingsuitmurah #muslimahswimwear #trip #familyday #familyvacation #trip #backpacker #budgettrip #muslimahplussize #plussize #sizebesar #bajurenangmuslimahbigsize #fitmalaysia #fitnesslifestyle #malaysia #singapore #brunei #bakini #burkini #deeyanawardrobe #haleemamuslimahswimwear #bellaammara


0💬Normal

Annyeonghaseyo 안녕하세요 Yuk Daftarkan diri mu sekarang juga , ikut Paket Crazy Deals Korea 5D3N by Asiana Airlines bersama MW Tour 😊😊 Korea (Nami Island - Suwon - Seoul) 5D3N Dept : 17,22,28 November IDR 8,500,000 / Pax Informasi lebih lanjut atau ada yang ingin ditanyakan mengenai Paket Tour Korea , jangan ragu untuk menghubungi kami :) Office : 021-24520273 Email : mice6@mwtour.co.id Visit our website www.mwtour.co.id #mwtour #pakettourmurah #indonesia #travelling #travelmurah #pakettourmurah #wonderfullindonesia #pesonaindonesia #travellingram #backpacker #traveller #travel #budgettravel #budgettrip #jalanmurah #jalanhemat #tiketpromo #promo #liburanyuk #paketkoreamurah #koreamurah #koreaseru #kelapagading


0💬Normal

Campsite morning at #triund .A heaven on earth. Best time to visit: october-november-march-april budget: 5-6 k for delhites. #triundtrek #camping #mornings #trekking #himachaltourism #weekendescape #budgettrip #delhitrip #naturelover #wonderlust #heavenonearth


0💬Normal

McLeod Ganj, the tranquil abode of His Holiness the 14th Dalai Lama, is a suburb of Dharamshala in Himachal Pradesh. The mountain-top neighborhood also serves as the headquarters of the Tibetan government-in-exile and is home to a large Tibetan community, which is why some people also call it Little Lhasa. If you too want to explore the Tibetan Community, come to Mecleodganj and stay at New Varuni House which is known as the best place to stay in McLeodganj and also just a walking distance away from Head Temple.⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ #travel #travelgram #instatravel #tripoticommunity #himachal #Mcleodganj #himalayas #rooftop #dharamshala #travel blogger #travelphotgraphy #budgettrip #budgetravel #natgeotravel #hotel #mcleodganjdiaries #instahimachal #himchaltourism #himachaldiaries #himachali #indrebilehimachal #beautifulhimachal #mcleodganjtrip #monks #dalailama #dalailamaquotes #dalailamatemple


0💬Normal

SERENE GARDEN - A Fusion Botany & Culture on the Equator. Gardens by the Bay's new outdoor garden attraction, Serene Garden, is a unique horticultural garden inspired by the minimalist concept of Japanese zen gardens. A tranquil 2-hectare space located just a stone’s throw from The Meadow, visitors can get a brief respite from the hustle and bustle of the city life as they enjoy an intimate encounter with nature. @gardensbythebay @visit_singapore #Singapore #VisitSingapore #ZindagiVasool #TheGoodLife #Vacations #BudgetTrip #singaporetrip #GardensByTheBay #SereneGarden #Botany #Culture #Trees #Environment #WorldTour #World #Travel #Explore #Traveller #DiscoverEarth #DiscoverSingapore #NatGeo #Discovery #tour


3💬Normal

Langit biru. Bumi oren keperangan. Kalau nak tengok pemandangan lawa camni kita pergi Perth guys. 😎 Siapa tahu nama tempat akak ni? . . . . . #tripaustralia #travelaustralia #budgettrip #opentrip #travel #australia #perth


1💬Normal

Shot through the windows of the bus we took to the hills for a day's tour out of Antalya 😍 obviously, pictures do not do justice to the beautiful and diverse terrain of Turkey! . . #antalya #antalyaturkey . . . . . . . . #travelling #travelpost #travelblogger #travellingwithababy #travelholic #turkeydiaries🇹🇷 #turkey #travelgram #traveltoturkey #indiantravelgram #indiantraveller #indian #budgettrip #trivago #makemytripindia #makemytrip #travelphotography #architecturephotography #architectural #history #historicarchitecture #traveltips #greekarchitecture


0💬Normal

*BAJU RENANG MUSLIMAH AISHA* . . . Selalu kita mesti ada masalah ni kan bila bercuti 👙 Nak mandi swimming pool tapi guard tak bagi mandi sbb baju tak sesuai. 👙 Baju Renang yg ada sekarang slimfit & seksi. Nak share gambar bercuti pun segan🙍 .. Nampak spare tyre 😟 👙 Baju terselak & terangkat semasa berenang... Uiihhh malunya 😥. . . . Nak bercuti ke #pantai atau mandi di #kolamrenang dah tak perlu risau.. Dengan adanya Baju Renang Muslimah dr @deeyanawardrobe muslimah dpt tampil Sporty, Simple & Cantik 😍😍 . . . Kenapa perlu dapatkan Baju Renang dr @deeyanawardrobe ➡ kami akan suggest size yg sesuai ➡ kesemua design kami baju potongan loose ➡1 set 3pcs : baju, seluar & tudung renang ➡ available dari size XS-6XL . . Nak buat tempahan whatsapp 0192748091 atau click je link di bio (fast reply) .. Kita jumpa di whatsapp ya 😍😘. . . #sayajual #bajurenangmuslimahmalaysia #swimmingsuitmurah #muslimahswimwear #trip #familyday #familyvacation #trip #backpacker #budgettrip #muslimahplussize #plussize #sizebesar #bajurenangmuslimahbigsize #fitmalaysia #fitnesslifestyle #malaysia #singapore #brunei #bakini #burkini #deeyanawardrobe #haleemamuslimahswimwear #bellaammara


1💬Normal

Day 1: Aurangabad Bugdet Road Trip Location: Kalamboli - Ranjangaon Ganpati Temple - Ahmednagar Fort(Bhuikot Kills) - Ajanta Caves(MTDC) Travel distance: 483kms Travel time: 9hrs 30mins (roads condition are worst after aurangabad city.) Climate: mostly Sunny Places to visit: 1.Ranjangaon Ganpati temple ( One of the Ashtavinayak temple) 2.Ahmednagar fort a.k.a Bhuikot killa (access to this fort to common public is only on 15th August & 26th January) 3. ChandBibi Mahal 4. Cavalry Tank Museum TIPS: Before setting out for a trip always check your car🚄 is in good condition i.e. Engine oil Brakes Coolant Tyres pressure & alignment Filters Power steering Windscreen washer Battery #instagrammer#instatraveller#instatravel#maharashtra_igers#maharashtra_clickers#maharashtratourism#mtdc#ahmednagar#ranjangaon#ashtavinayak#temple#fort#independenceday#aurangabad#ajantacaves#kalamboli#roadtrip#travelmaharashtra#traveldiary#budgetplanner#budgettrip#likeforlikes#shareforshare#aurangabadtourism#ahmednagartourism#snapseed#travelmaharashtra#followforfollow


3💬Normal

"Hermitage" Adalah museum tertua dan terbesar di dunia. Museum ini merupakan Istana Musim Dingin (Winter Palace) kekaisaran Rusia. Museum ini diresmikan oleh Catherine II atau dikenal juga dengan nama Catherine the Great. Beliau adalah kaisar wanita Rusia yang berkuasa tahun 1762 hingga 1796. Museum Hermitage St. Petersburg ini mulai dibuka untuk umum pada tahun 1852. Hermitage ini terdiri lebih dari 1500 kamar guys dan ga cukup 1 hari kalau mau keliling ke seluruh bagian museumnya. . . . #russia #triprusia #rusiatrip #opentriprusia #rusiamurah #promotripmurah #tripmurah #triphemat #jalanjalanmalam #moscow #saintpetersburg #opentripindonesia #travel#traveling #opentriphemat #promotrip #backpackmurah #budgettrip #budgetplanner #jualtourmurah #kamuharustau #luarnegri #liburanmurah #liburanhemat #liburmurah #liburhemat #travelmurah #budgettravel #jalanmurah #dealstrip #kamuharustau


0💬Normal

Blue Mosque (Masjid Soekarno) Masjid ini merupakan salah satu simbol kedekatan antara Indonesia dan Rusia. Menilik jauh ke belakang, pada tahun 1950-an masjid ini dijadikan gudang oleh pemerintah Rusia yang kala itu masih berada di era kepemimpinan komunis. Semua tempat ibadah baik gereja maupun masjid tak boleh digunakan untuk beribadah. Namun, Soekarno yang saat itu menjadi Presiden Indonesia diyakini mempunyai andil besar dalam menghapus larangan itu. Berkat pengaruh dan kehebatannya dalam berdiplomasi dengan pemerintah Rusia, masjid St. Petersburg akhirnya bisa difungsikan kembali sebagai tempat ibadah umat Muslim di negara itu. Kisahnya berawal pada tahun 1956, Soekarno yang waktu itu ditemani putrinya, Megawati melakukan kunjungan kenegaraan ke Moskow, Rusia. Di tengah lawatan itu, Soekarno ingin singgah ke Kota St. Petersburg yang kala itu masih bernama Leningrad. Dalam perjalanannya menuju kota itu, Soekarno melihat sebuah bangunan berkubah biru. Gedung itu memiliki menara yang tinggi. Ia menduga, bangunan tersebut adalah masjid. Ia pun meminta kepada tentara Rusia yang mengawalnya untuk bisa mampir ke gedung itu. Namun mereka tak mengizinkannya. Sesampainya di hotel, Soekarno masih penasaran hingga akhirnya ia memutuskan untuk mengunjungi gedung berkubah biru itu secara diam-diam. Tak lama, Soekarno langsung menemui pemimpin Rusia untuk meminta difungsikannya kembali Masjid St. Petersburg sebagai tempat ibadah. Upaya tersebut rupanya berbuah manis. Beberapa hari setelah Soekarno kembali ke Indonesia, utusan dari Moskow datang ke Leningrad untuk meminta walikota membuka kembali Masjid St. Petersburg sebagai tempat ibadah. Sejak saat itu, Masjid Soekarno terus berdiri kokoh dan berfungsi maksimal di bawah pengelolaan komunitas muslim di St. Petersburg. Tahun 1980 masjid ini sempat direnovasi secara besar-besaran hingga bentuknya menjadi seperti sekarang. (Sumber : dream.co. id) . . . #russia #triprusia #rusiatrip #opentriprusia #rusiamurah #promotripmurah #tripmurah #triphemat #jalanjalanmalam #moscow #saintpetersburg #opentripindonesia #travel#traveling #opentriphemat #promotrip #backpackmurah #budgettrip #budgetplanner #jualtourmurah #kamuharustau


1💬Normal

"Saint Isaac Cathedral" Merupakan gereja terbesar ke-empat di dunia. Gereja ini dibangun dan ditujukan untuk Saint Isaac, Santo pelindung Peter the Great (atau Pyotr I, kaisar Rusia yang memerintah tahun 1682 hingga 1725). Gereja ini dibangun pada tahun 1818 atas perintah Tsar Alexander I, kaisar Rusia. Arsitek yang mendesain gereja ini adalah arsitek kelahiran Prancis, yang bernama Auguste de Montferrand (1786–1858). Pembangunan gereja ini membutuhkan waktu 40 tahun, dan baru dapat diselesaikan pada masa pemerintahan Tsar Nikolai I (adik dari Tsar Alexander I). Bagian dalam bangunan ini banyak dihiasi dengan ukiran ornamen keemasan, lukisan-lukisan, serta patung-patung keagamaan. Dekorasi interior katedral ini terdiri dari 408 kg emas, 16 ton malasit, 498 kg lapis lazuli, dan 1.000 ton perunggu. Dan menghabiskan biaya 1.000.000 rubel emas, jumlah yang sangat besar sekali pada masa itu. (Sumber : idntimes.com) . . . #russia #triprusia #rusiatrip #opentriprusia #rusiamurah #promotripmurah #tripmurah #triphemat #jalanjalanmalam #moscow #saintpetersburg #opentripindonesia #travel#traveling #opentriphemat #promotrip #backpackmurah #budgettrip #budgetplanner #jualtourmurah #kamuharustau #luarnegri #liburanmurah #liburanhemat #liburmurah #liburhemat #travelmurah #budgettravel #jalanmurah #dealstrip #kamuharustau


0💬Normal

"The Savior on Spilled Blood" Adalah salah satu Landmark yang paling mengesankan di St. Petersburg - Russia. Gereja, dibangun pada akhir abad kesembilan belas, dibangun dalam gaya klasik Rusia dihiasi dengan kubah bawang yang berwarna-warni dan ubin mengkilap. Gereja mengagumkan ala Rusia ini dibangun di tempat di mana Tsar Alexander II dibunuh Maret 1881. Kepergian sang Raja membuat Pangeran Alexander III sangat berduka. Untuk mengabadikan peristiwa memilukan itu, beliau memerintahkan untuk membangun gereja persis ditempat ayahnya meregang nyawa, oleh karena itu gereja ini dinamakan Gereja yang Diselamatkan dari Darah. . . . #russia #triprusia #rusiatrip #opentriprusia #rusiamurah #promotripmurah #tripmurah #triphemat #jalanjalanmalam #moscow #saintpetersburg #opentripindonesia #travel#traveling #opentriphemat #promotrip #backpackmurah #budgettrip #budgetplanner #jualtourmurah #kamuharustau #luarnegri #liburanmurah #liburanhemat #liburmurah #liburhemat #travelmurah #budgettravel #jalanmurah #dealstrip #kamuharustau


0💬Normal

Next Page
porno - escort izmir - izmir escort - izmir escort bayan - izmir escort bayan - izmir escort kizlar - izmir escortlar - bornova escort